Schoolleiding

Wij, personeelsleden van Portus Groene Hart, maken van onze school een ambitieuze en veelzijdige school voor (tweetalig) vwo, havo en mavo. Dat doen wij met heel veel toewijding en plezier. Het doel is dan onze leerlingen voor te bereiden op de verwachtingen van de huidige maatschappij, maar tegelijkertijd onze kenmerkende waarden en normen te behouden. Zo vinden wij het belangrijk onze school goed te organiseren en hanteren wij daarom duidelijke regels. Dan weet iedereen waar hij aan toe is. Onze ervaring is dat die vaste structuur vooral in de eerste schooljaren erg belangrijk is. Hoe hoger het leerjaar, des te meer vrijheid (en verantwoordelijkheid) de leerling daarom krijgt. Bij ons ben je van harte welkom!

Onze schoolleiding (v.l.n.r.):
Staand:
Vincent van Dam (adjunct-directeur bedrijfsvoering)
Linda Bos (afdelingsleider brugklas)
Dennis Deurloo (afdelingsleider tto)
Albert Boschma (afdelingsleider havo 2 en 3)
Joke Blokzijl (afdelingsleider havo 4 en 5)

Zittend:
Jacob van Duijn (afdelingsleider mavo)
Sharony Droogendijk (afdelingsleider vwo)
Leo van 't Spijker (directeur)

Zij zijn te bereiken via groenehart@calvijn.nl

Schoolleiding
  • Privacy-overzicht

Privacy-overzicht

Deze website gebruikt Google Analytics, Hotjar en Facebook-pixel om anonieme informatie te verzamelen, zoals het aantal bezoekers van de site en de meest populaire pagina's.